TARIEF

1 CAMPINGPLAATS van 36m2 geeft plaats voor 1 camper or 1 tent/caravan en 1 voertuig, inbegrepen de toegang tot het sanitair (WC, douches). Max 4 pers/plaats.

FORFAIT « Compleet verblijf » (enige formule), geldig van donderdag 27/08/2020 vanaf 9h tot maandagmiddag 31/08/2020: 200 € inbegrepen verblijftaks en gemeentetaks.

Een vijfde persoon per campingplaats kan toegelaten worden, mits voorafgaande vraag via het reservatieformulier, voor de prijs van 40 € , geldig voor een compleet verblijf.

Mogelijkheid om naar catering te gaan om kleine apparaten op te laden: gratis

Mogelijkheid om te profiteren van een elektrische verbinding (van 8u tot 22u) naar uw camping voor de prijs van 20 € voor het hele verblijf (om een Europese vangst en een elektrische verlenging van minimaal 25 meter te overwegen).

 

RESERVATIEFORMULIER

 
 

AANDACHT !

Na ontvangst van uw ingevuld formulier, sturen we per mail een uitnodiging tot betaling . Uw reservatie zal slechts definitief gevalideerd worden, na ontvangst van de volledige verschuldigde som. Indien de betaling ons niet toekomt binnen de 15 dagen na het versturen van de uitnodiging tot betaling, wordt de voorlopige reservatie geannuleerd.

De plaatsen worden gereserveerd van donderdag 27/08/2020 om 9h tot maandagmiddag 31/08/2020. Het forfait van 200 € (+40 €, voor eventuele 5e persoon) is van toepassing ongeacht het reële aantal bezette nachten van het verblijf.

De plaatsen worden willekeurig  toegewezen. Voor groepen kunnen aanliggende plaatsen aangevraagd worden, en dit uitsluitend via het contactformulier of via separate mail (de vraag kan slechts positief beantwoord worden volgens de mogelijkheden van het terrein).

© 2018 by Camping Les Ecuries

  • Facebook Les Ecuries